VIDEO: Zacvičte si doma. Nepotrebujete nič, len stoličku a štvrťhodinu času

TA3/zm
3.7.2021 10:00

Stačí stolička a 15 minút na to, aby ste si precvičili celé telo. Nemusíte kupovať žiadne náčinie, netreba sa nikam presúvať a vyberiete si čas, ktorý vám vyhovuje. Zacvičte si podľa nášho videa.

VIDEO: Zacvičte si doma. Nepotrebujete nič, len stoličku a štvrťhodinu času
Pexels/KoolShooters

Cvičenie doma sa vďaka uplynulému roku, kedy boli zavreté fitnescentrá, stalo veľmi populárnym. Obľúbili si ho najmä ženy, ktoré mu ostávajú verné aj po uvoľnení opatrení, pretože šetrí čas – nemusíte sa nikam presúvať a vyberiete si dobu, ktorá vám vyhovuje.

Vlastná váha

Ak sa rozhodnete dávať si do tela mimo posilňovne, budete pracovať najmä s vlastnou váhou, ktorá je však postačujúca. Nemusíte mať plnú skriňu činiek a iných pomôcok, niekedy postačí nábytok a vedieť vhodné cviky.

Celé telo

Nasledujúci tréning je zostavený tak, aby ste si precvičili celé telo. Základom sú ruky, no nevynecháte ani kritické bruško, a samozrejme, zabrať dostane i zadok, stehná a nohy celkovo.

V prípade, že ste si zvolili formovať postavu doma, bez odborného dohľadu, je vhodné zvoliť si konkrétnu trénerku aspoň na internete, podľa ktorej budete cvičiť pravidelne. Vyhnete sa tým nesprávnej skladbe cvikov a budete si podľa videa môcť overiť, či držíte v určitých pozíciách telo správne.

V nasledujúcom workoute vám bude precvičovať Pamela Reif, ktorej videá zhliadlo za posledný rok vyše 15 miliónov žien. Útla blondínka z Nemecka sa od detstva venovala tancu a v puberte začala intenzívne navštevovať fitnescentrum.

Na internete je známa vďaka svojim veľmi dobre vyskladaným cvičiacim programom, ktoré navyše nezaberú príliš veľa času. Po jednom tréningu netreba očakávať zázraky, no ak si s ňou dáte do tela pravidelne, dosiahnete skvelé výsledky i napriek tomu, že jednotlivé workouty netrvajú klasickú hodinu.  

Témy: Nemecko
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok