V Kvetoslavove horela stodola, žene už pomôcť nevedeli

TA3 HaZZ
20.7.2017 09:25

Dňa 19. júla krátko pred 16,30 h bol ohlásený požiar obývanej stodoly v obci Kvetoslavov, okres Dunajská Streda. Príčinou vzniku požiaru bolo nedbalé konanie.

V Kvetoslavove horela stodola, žene už pomôcť nevedeli
HaZZ

Zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Dunajskej Strede a členovia obecných hasičských zborov Hubice, Šamorín, Mliečno, Lehnice, Zlaté Klasy,  Veľká Paka a Janíky. Spolu 49 zasahujúcich príslušníkov a členov DHZO a 19 ks hasičskej techniky.

Pri požiari boli použité dýchacie prístroje. Hasiči mali informáciu že v objekte sa nachádza osoba. Vzhľadom na stupeň rozhorenia požiaru nebolo možné do priestorov budovy okamžite vstúpiť. Likvidácia požiaru bola primárne zameraná na utlmenie požiaru v zadných priestoroch, kde sa mala nachádzať osoba a jej následnú záchranu.

V objekte majitelia chovali 200 zajacov. Nachádzala sa tam dielňa a garáž s poľnohospodárskymi strojmi, sklady dreva, slamy a ďalšieho materiálu. Pri požiari bola usmrtená jedna osoba ženského pohlavia. Následkom požiaru vznikla majiteľovi objektu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 30 000 eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok