Do Piešťan zavítal známy festival, návštevníkov čakajú zvýšené kontroly

TA3 SITA
30.6.2017 07:37

Na piešťanskom letisku sa začína festival Topfest. Prvý deň podujatia ponúkne interpretov ako napríklad Sematam, Citron, Xindl X, Skindred, Gogol Bordello, Rag'n'Bone Man, Slobodná Európa, Bastille, Rust2Dust alebo IMT Smile.

Do Piešťan zavítal známy festival, návštevníkov čakajú zvýšené kontroly
TASR

Kolotoče i burza kníh

V sobotu sa návštevníci a návštevníčky môžu tešiť na mená ako Konflikt, Polemic, Mad Frequency, Fishface, Martin Harich, Kiss Forever Band, Heľenine oči, Dereš, Peter Nagy, Slot, Lenny, Karel Gott, Plus Mínus, Amy Macdonald, Zóna A, Zakázaný Ovoce, Kabát, Horkýže Slíže alebo Zoči Voči.

Organizátori pripravili okrem troch hlavných pódií - Black, White a Blue, aj prenosnú hvezdáreň, filmové hity, basketbalové ihrisko, výstavu a požičovňu áut, diskusie, kníhkupectvo či burzu kníh. K dispozícii budú aj "fun zóna", kolotoče a rôzne atrakcie. Blue stage sa bude nachádzať vo veľkom modrom stane s rozmermi 55 krát 110 metrov. Z areálu festivalu do centra Piešťan bude premávať Topfest vláčik.

Urobte si časovú rezervu

"Keďže samotné koncerty začínajú v piatok a sobotu už o 10:40, na Topfeste bude čo robiť, kde zabaviť sa a aj na čo pozerať počas dňa aj noci - už ostáva len vybrať si. Tak verím, že si naši návštevníci tento rok vyberú a hlavne užijú výbornú atmosféru na piešťanskom letisku," povedal organizátor Dušan Drobný, ktorý upozornil aj na zvýšenie bezpečnostnej kontroly.

"Vzhľadom na zvýšené bezpečnostné riziko pribudli tento rok okrem zvýšenej kontroly pri vstupoch aj kontroly prichádzajúcich automobilov pri vjazde do parkovacích zón, čo môže mať za následok časové zdržanie na vstupe, na ktoré chceme vopred všetkých návštevníkov upozorniť. Je potrebné s tým rátať už pri plánovaní návštevy festivalu a rátať s dostatočnou časovou rezervou," objasnil.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok