Ponížení Švédi či dúfajúci Slováci. Svet reagoval na jasnú výhru

TA3 TASR
23.6.2017 10:04

Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov uspela v záverečnom treťom stretnutí A-skupiny ME. Na výhru Slovenska nad Švédskom 3:0 reagovali médiá z viacerých krajín sveta.

Ponížení Švédi či dúfajúci Slováci. Svet reagoval na jasnú výhru
TASR/Martin Baumann

Aftonbladet: "Švédi boli vo svojom záverečnom skupinovom zápase na MS v Poľsku ponížení. Dve šance za celý zápas je naozaj málo."

Expressen: "Haakan Ericson odkoučoval svoj posledný zápas ako tréner národného tímu do 21 rokov. Mnohí hráči v mužstve sú už starí, Švédsko potrebuje generačnú výmenu."

Metro: "Tri zápasy, dva body a skorý odchod z ME. Švédski futbalisti sú po prehre 0:3 so Slovenskom sklamaní."

Sydsvenskan: "Smutný koniec trénera Ericsona na lavičke Švédska. Slovensko má skúsený tím, ale Švédi predtým zvíťazili v kvalifikácii nad silným Chorvátskom aj Španielskom. Takto sa to skončiť nemalo."


uefa.com: "Anglicko po výhre nad Poľskom do semifinále, Slováci dúfajú v postup z druhého miesta. Poľsko a Švédsko sú už bez šance."

Przeglad Sportowy: "Slováci rozbili Švédov, no musia čakať na výsledky ostatných skupín, či sa im podarí postúpiť z druhého miesta."

Sport.cz: "Slováci hladko zvíťazili nad Švédskom, oslavovať ale ešte nemôžu. Ich výhra skomplikovala postupovú cestu Čechom."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok