PR správa

Májová HR pohoda pre všetkých so skratkou HR na vizitke

PR
10.5.2017 10:37

V štýle After Work Party sa v posledný májový podvečer už po tretí raz rozbehne HR pohoda. Pozvanie Amropu, personálnoporadenskej spoločnosti, ktorá je organizátorom i hlavným hostiteľom, smeruje ku všetkým manažérom, špecialistom i odborným pracovníkom, ktorí sa profesijne pohybujú vo svete HR oddelení.

Májová HR pohoda pre všetkých so skratkou HR na vizitke

Rovnako ako predvlani a vlani sa uskutoční v reštaurácii Pohoda v bratislavskom Horskom parku, tento rok presne uprostred pracovného týždňa v stredu 31. mája. „Naša HR pohoda sa hneď po dvoch vydarených ročníkoch zaradila medzi skvelé a vyhľadávané párty v meste. Je jedinečnou príležitosťou zabaviť sa s priateľmi a kolegami z HR branže, porozprávať a spoznať nových ľudí, ktorí si rozumejú. Program sme opäť zostavili so zameraním na zábavu a oddych bez odborných tém, prezentácií a produktov, pričom vstupenkou pre našich hostí je len pracovná vizitka,“ pozýva na tretí ročník HR pohody Lucia Nacíková, personálna konzultantka z Amropu.

Po Sime Martausovej, Barbare Weiss a vlaňajšej hviezde Business Leaders Band, ktorá poriadne rozprúdila náladu, sú aj tento rok na playliste hudobní hostia, ktorí sú prísľubom skvelej zábavy. Na počúvanie i do tanca budú hrať a spievať Katka Ščevlíková & Friends a rockeri Who´s Got TIME. K tomu slané i sladké pohostenie, ochutnávka nápojov z produkcie St. Nicolaus i zopár ďalších prekvapení. „Amrop opäť potvrdzuje líderské postavenie v oblasti svojho pôsobenia – nielen kvalitnými poradenskými riešeniami, ale aj udávaním trendov a aktivitami, ktoré sú pozitívnym impulzom pre celý trh i ľudí, ktorí sa na ňom pohybujú. S radosťou sme v pozadí ideálnej príležitosti na aspoň dočasné zahodenie všetkých pracovných povinností za hlavu, uvoľnenú atmosféru s kolegami, priateľmi i novými známymi pri drinkoch a super muzike,“ upresňuje Lucia Nacíková. HR Pohoda je tu opäť pre ľudí z personalistickej branže, aby sa prišli zabaviť a užiť si tento výnimočný večer!

Viac informácií a registrácia na http://www.amrop.sk/sk/hr-pohoda/.

Amrop – Leaders for What's Next

Amrop Slovakia je poradenská spoločnosť pôsobiaca na slovenskom a stredoeurópskom trhu. Je lídrom v oblasti Executive Search & Leadership Consulting. Slovenský Amrop je súčasťou globálnej siete poradenských spoločností zameraných na kontextom riadené cielené vyhľadávanie manažérov. S takmer 80 kanceláriami vo viac ako 50 krajinách Amrop disponuje hlbokým poznaním globálnych trhov a pomáha s hľadaním lídrov budúcnosti – Leaders for What’s Next – zvyknutých pracovať ponad hranice na trhoch na celom svete.

Amrop je členom The Association of Executive Search Consultants (AESC) – najprestížnejšej globálnej asociácie poradenských spoločností so zameraním na Retained Executive Search & Leadership Consulting. Amrop je jej najdlhšie pôsobiacim členom a dosiaľ jediným členom s plnohodnotným zastúpením na Slovensku. K riešeniu poradenských projektov pristupujeme prostredníctvom vlastného modelu 3D špecializácie založenom na kombinovaní poznania sektorových, funkčných a vlastníckych špecifík klientskych zadaní, čo našim konzultantom umožňuje efektívne riešiť aj komplikované problémy v správnych orgánoch, na najvyšších manažérskych úrovniach a pri vysoko špecializovaných expertoch.

Prostredníctvom riešení v oblasti ľudského kapitálu zameraného na talenty a lídrov pracujúcich v rôznych krajinách a celom spektre sektorov Amrop pomáha klientom rozvíjať biznis a dosahovať strategické ciele.

Amrop poskytuje poradenské riešenia v týchto oblastiach:

  • Executive Search
  • Professional Search
  • Board Advisory
  • Leadership Services
  • Executive Coaching

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok