Z Bratislavy začala premávať nová letecká linka na Balkán

TA3 TASR
27.3.2017 11:16

Z bratislavského letiska Milana R. Štefánika môžu cestujúci po novom lietať aj do mesta Tuzla v Bosne a Hercegovine. Novú linku s frekvenciou trikrát do týždňa spúšťa letecká spoločnosť Wizz Air.

Z Bratislavy začala premávať nová letecká linka na Balkán
SITA/Diana Černáková

"Sme radi, že sa nám v spolupráci s leteckými spoločnosťami podarí ponúknuť cestujúcim z Bratislavy v roku 2017 minimálne šesť nových leteckých spojení. Okrem štyroch liniek Wizz Air pribudnú tento rok od 30. októbra aj nové linky Ryanairu do Bologne v Taliansku a Solúna v Grécku," konštatoval generálny riaditeľ letiska Ivan Trhlík.

Z bosnianskej Tuzly do Bratislavy sa bude prilietať každý pondelok, stredu a piatok o 7.15 h. A let následne odlieta z bratislavského letiska do Tuzly o 7.45 h.

Tuzla je už druhou novou destináciou, ktorú počas marca začal prevádzkovať z Bratislavy Wizz Air. Od 10. marca spustil novú linku do mesta Kluž-Napoca v Rumunsku a späť s frekvenciou dvakrát do týždňa. Od 30. júna majú tiež pribudnúť ďalšie dve nové pravidelné linky tohto dopravcu z Bratislavy, a to do poľskej Varšavy a do Sofie v Bulharsku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok