V Pakistane sa zrútilo dopravné lietadlo, nehodu nikto neprežil

TA3 TASR ČTK Independent
7.12.2016 13:34

Dopravné lietadlo so 48 pasažiermi a členmi posádky na palube sa zrútilo v severnom Pakistane, neďaleko mesta Abottabad. Na palube bola aj miestna celebrita, pakistanský spevák a kazateľ Junaid Jamshed.

Dopravné lietadlo spoločnosti Pakistan International Airline so 48 pasažiermi a členmi posádky na palube sa zrútilo počas letu z mesta Čitrál na severe krajiny do metropoly Islamabad. Miestne úrady informovali, že nehodu nikto neprežil. Príčina nešťastia zatiaľ nebola objasnená, vyšetrovanie pokračuje.

Najvýznamnejšia letecká spoločnosť Pakistanu v oznámení potvrdila, že let PK-661 stratil kontakt s letovými dispečermi popoludní.

Vysokopostavený policajný predstaviteľ provincie Chajbar Paštúnchvá, Laík Chán, pre tlačovú agentúru Reuters uviedol, že lietadlo ATR-42 sa zrútilo v tomto severozápadnom regióne neďaleko mesta Chavílíján. Na miesto smerujú posádky záchranárov, dodal Chán.

Ľudia na sociálnych sieťach už vyjadrujú smútok zo straty obľúbenej celebrity, speváka a kazateľa Junaida Jamsheda, ktorý bol v čase incidentu na palube.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok