Procházka definitívne končí v parlamente aj v strane, ktorú založil

TA3
31.10.2016 15:51

Rozhodol sa, že politiku zavesí na klinec a naplno sa vráti k právu. Bývalý šéf Siete Radoslav Procházka sa po tohtoročných neúspechoch ku koncu októbra vzdáva mandátu poslanca aj členstva v strane, ktorú zakladal.

„Rozhodol som sa v plnom rozsahu sa vrátiť k právnej praxi, a to bez ohľadu na to, ako sa pre mňa skončí výberový proces na pôde Súdneho dvora Európskej únie. K 31. októbru sa preto vzdávam mandátu poslanca Národnej rady Slovenskej republiky aj členstva v politickej strane, ktorú som zakladal," uviedol bývalý šéf Siete, ktorý sa ešte pred pár mesiacmi netajil premiérskymi ambíciami.

"Využívam túto príležitosť aj na to, aby som sa občanom poďakoval za všetky hlasy, ktoré som od nich dostal, a bývalým kolegom za ich pomoc a podporu,“
dodal Procházka vo vyjadrení, ktoré sprostredkovala hovorkyňa strany Sieť Karmen Németová.

„Rozhodnutie Radoslava Procházku vzdať sa mandátu poslanca NR SR a člena Siete rešpektujem. Radovi ďakujem za spoluprácu a prajem mu všetko dobré ako v súkromnom, tak aj profesijnom živote„ reagoval predseda Siete Roman Brecely. V Sieti vraj vnímajú túto situáciu ako "možnosť začať novú etapu".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok