POČASIE: Predpoveď na dnes

TA3
25.7.2017 05:58

Oblačno až zamračené a na viacerých miestach dážď, prehánky, na východe aj búrky. Lokálne výdatné zrážky. Na juhozápade bez zrážok a postupne zmenšovanie oblačnosti. Denná teplota 19 až 24, na severe miestami okolo 17 st. Západný až severozápadný vietor do 30, v nárazoch miestami okolo 50 km/h. Vo východnej polovici väčšinou slabý vietor.

Situácia:

Zvlnený studený front postupuje cez naše územie ďalej na východ. Za ním k nám po zadnej strane tlakovej níže so stredom nad Poľskom začína od západu prúdiť chladný morský vzduch.

Predpoveď počasia:

Oblačno až zamračené a na mnohých miestach dážď alebo prehánky, ojedinele, najmä na východe, búrky - aj výdatné. Na juhozápade zrážky len výnimočne a popoludní postupné zmenšovanie oblačnosti. Najvyššia denná teplota 19 až 24, na severe západného, stredného Slovenska a Spiša okolo 17 st. Teplota na horách vo výške 1500 m ráno okolo 10 st., od západu postupné ochladzovanie. Západný až severozápadný vietor 3 až 8, v nárazoch miestami do 15 m/s (10 až 30, nárazy 55 km/h). Na východnom, a zrána aj na strednom Slovensku slabý vietor.

Predpokladané množstvo zrážok: do 5 mm, na strednom a východnom Slovensku miestami 15 až 30, ojedinele až 50 mm.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok