Labbadia končí na lavičke Hamburgu, Bayern naďalej bez prehry

TA3 TASR
26.9.2016 10:08

Po domácej prehre 0:1 s Bayernom Mníchov odvolalo vedenie Hamburgeru SV trénera Bruna Labbadiu. Jeho nástupcom je Markus Gisdol, ktorý podpísal zmluvu do konca sezóny. Bayern naďalej putuje Bundesligou bez zaváhania a je na čele tabuľky.

"Bruno mi povedal, že to môžeme urobiť telefonicky, tak som to urobil," cituje agentura dpa slová šéfa HSV Dietmara Beiersdorfera. Labbadia prišiel do Hamburgu pred osemnástimi mesiacmi a v minulej sezóne zachránil klub v najvyššej súťaži.

Na trénerskej lavičke ho nahradí bývalý kouč Hoffenheimu Markus Gisdol, potvrdilo vedenie severonemeckého klubu. HSV získal v doterajšom priebehu sezóny jediný bod a štyri stretnutia prehral.

Futbalisti úradujúceho majstra Bayernu Mníchov si aj po 5. kole nemeckej Bundesligy udržali stopercentnú bilanciu. O najtesnejšom víťazstve zverencov Carla Ancelottiho na ihrisku Hamburgu (1:0) rozhodol v 88. minúte Joshua Kimmich.

V závere ušli tri body Herthe Berlín, ktorá remizovala s Eintrachtom Frankfurt 3:3. Slovenský reprezentant Peter Pekarík odohral za tím z hlavného mesta prvý polčas, na konci ktorého inkasoval žltú kartu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok