Na americkej párty pre tínedžerov spustili paľbu, hlásia mŕtvych

TA3 RT BBC TASR ČTK
25.7.2016 11:04

Z americkej Floridy opäť hlásia krvavý útok. Niekoľko týždňov po vyčíňaní v gej klube spustili paľbu v nočnom podniku v meste Fort Myers. Hlásia najmenej dvoch mŕtvych a mnoho zranených.

Zaznelo až 30 výstrelov

Dvaja ľudia zahynuli a najmenej 14 ďalších utrpelo zranenia pri streľbe pred nočným klubom v meste Fort Myers v americkom štáte Florida, informovala televízia NBC News. K incidentu došlo dnes okolo 00.30 h miestneho času.

Polícia potvrdila dve obete a "14 až 16" zranených.
Podľa stanice BBC sa v klube konala tínedžerská oslava. Jednu osobu zadržali pri čerpacej stanici v blízkosti klubu a po dvoch ďalších osobách policajti pátrajú. Svedkovia uviedli, že bolo počuť až 30 výstrelov, uviedla agentúra DPA.

dsvdvdv_0a000002-d92b-4962.jpg

Ukrývali sa pod autami

Podľa polície boli všetci zranení hospitalizovaní a niekoľko z nich je vo vážnom stave. Mnoho ľudí sa na parkovisku ukrylo pod svoje automobily. Motív činu zatiaľ nie je jasný a polícia vyšetruje všetky osoby, ktoré boli na mieste.

Pozvánka na nedeľný program v klube uvádzala, že ľudia pri vstupe nebudú musieť predkladať svoje doklady, čo znamená, že akcia bola otvorená bez vekového obmedzenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok