Škrtelov prestup do Fenerbahce má byť už takmer hotový

TASR
29.6.2016 10:37

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je blízko k skompletizovaniu prestupu do Fenerbahce Istanbul. Podľa prezidenta tureckého klubu Aziza Yildirima je transfer 31-ročného obrancu z FC Liverpool takmer hotovou vecou, spolu s ním by mal "žlto-modrých" posilniť aj Holanďan Gregory van der Wiel z Paríža St. Germain.

Klubová kariéra slovenského stopéra by mala pokračovať v krajine polmesiaca. "Prestupy van der Wiela a Slováka Škrtela sú takmer hotové," prezradil Yildirim pre AMK Spor. Podľa už dávnejšie medializovaných informácií by mal Fenerbahce zaplatiť "The Reds" za Škrtela odstupné vo výške 5,5 milióna libier.

Škrtelov odchod z Liverpoolu, kde pôsobí od roku 2008 a má ešte zmluvu na dve sezóny, naznačil už v máji jeho agent Karol Csontó. Už dlhšie sa hovorilo o záujme istanbulských klubov Besiktasu a Fenerbahce, ako i rímskeho AS.

Fenerbahce by mal naopak opustiť útočník Robin van Persie, holandský kanonier síce v uplynulej sezóne Super Lig nastrieľal 16 gólov, no v klube sa podľa AMK Spor cíti nešťastný.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok