Sediaci ozbrojenec strašil v Bratislave, polícia žiada o pomoc

TA3 TASR
13.6.2016 15:45

Pred bratislavským Dómom svätého Martina sa cez víkend objavil ozbrojenec. Z muža v blízkovýchodne vyzerajúcom odeve so zbraňou v rukách sa napokon vykľula figurína. Polícia však na miesto vyslala niekoľko hliadok aj pyrotechnika. Teraz žiada o pomoc.

Sediaci ozbrojenec strašil v Bratislave, polícia žiada o pomoc
SITA

Polícia opätovne vyzýva na spoluprácu v súvislosti s figurínou v čiernom odeve a s maketou zbrane, ktorú niekto počas víkendu umiestnil pred hlavným vchodom Dómu sv. Martina v Bratislave, uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.     

Spravodajskú agentúru zaujímalo, či sa už polícii prihlásili prípadní svedkovia udalosti alebo či strážcovia zákona disponujú kamerovým záznamom, ktorý by pomohol prípad objasniť. „Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na uvedenom prípade pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony smerujúce k objasneniu veci. Jednotlivé kroky vo vyšetrovaní s prihliadnutím na štádium trestného konania v súčasnosti nie je možné konkretizovať,“ reagovala Mihalíková.

fsdfdfsdfsdfsdf_0a000002-b8b2-f8d0.jpg

Polícia v tejto súvislosti opätovne vyzýva verejnosť na spoluprácu. „Akékoľvek informácie k skutku alebo k osobe, ktorá figurínu umiestnila, bezodkladne oznámte na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ doplnila Mihalíková.     

Miesto nálezu figuríny ešte počas víkendu prezrel aj pyrotechnik a pes vycvičený na vyhľadávanie výbušnín. Výbušninu polícia nenašla. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu obmedzovania slobody vyznania.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok