Z neba zostúpil anjel, uverili dedinčania. Bola to sexuálna hračka

TA3 ČTK
6.5.2016 11:05

Obeťou poriadneho omylu sa stali dedinčania z odľahlej časti Indonézie. V mori našli figurínu s éterickými črtami, ktorú považovali z anjelskú bytosť z nebies. V skutočnosti bola sexuálnou pomôckou.

Z neba zostúpil anjel, uverili dedinčania. Bola to sexuálna hračka
Youtube

Dedinčania v odľahlej oblasti Indonézie si mysleli, že dostali dar priamo z nebies, keď miestny rybár Pardin vylovil z mora plávajúce figurínu s jemnou tvárou. Bol z nej tak unesený, že ju odviezol domov na ostrov Banggai. Tam s ňou jeho matka zaobchádzala ako s človekom, denne ju obliekala do iných šiat - a zvesť o nebeskom zjavení sa čoskoro začala šíriť, napísala agentúra AFP.

"Anjel" medzitým býval u rybárov a väčšinu času trávil usadený na stoličke, aby mohol prijímať prosebníkov. Občas ho jeho záchranca vyviezol na výlet na oceán. Pretože figurínu objavili len niekoľko dní po zatmenie Slnka, čo je v prevažne moslimskej Indonézii pokladané za spirituálne znamenie, ľudia začali veriť, že ich stretol zázrak.

Keď sa však mieste objavila polícia, aby šíriace sa zvesti preverila, ukázalo sa, že "anjel z nebies" je v skutočnosti sexuálna hračka. "Nemajú tam internet, a tak netušili, čo vlastne našli," poznamenal jeden z policajtov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok