PR správa

Koniec verejného obstarávania? Internet radikálne mení spôsob nakupovania

PR
11.3.2016 12:44

V zahraničí sa v priebehu posledných rokov Mikropráca stala obrovským trendom. Dobrou správou je, že už aj Slováci prišli na chuť tomu, ako zhodnotiť vlastné zručnosti a dovednosti.

Koniec verejného obstarávania? Internet radikálne mení spôsob nakupovania

V týchto neistých časoch, kde každý hľadá možnosti ako ušetriť, či optimálne nakúpiť, prichádza portál jaspravim.sk (prvý svojho druhu na Slovensku na pomoc).

Či  ste malá firma a chcete ušetriť, alebo ste veľká firma a chcete ušetriť ešte viac, prostredníctvom jaspravim.sk môžete ponúkať svoje produkty či služby a zároveň ich aj od iných predajcov nakupovať.

Ako to funguje?

Je piatok  5 hodín podvečer  a vy  zúfalo potrebujete do pondelka navrhnúť napríklad grafiku plagátu pre vašu firmu, či preložiť 10 stranový text do ruštiny? Kde však  teraz nájsť rýchleho alebo overeného človeka a k tomu za rozumné peniaze?

Takéto a iné problémové a stresové situácie riešia nie len firmy po celom Slovensku, a to každý deň. Kde nájsť ľudí na jednorázové služby hneď, bez zbytočných otázok a jednaní a na faktúru? Riešenie sa volá  MIKROPRÁCA, ktorú vám zabezpečí  portal jaspravim.sk

Stačí len navštíviť webovú stránku, vybrať si z tisíciek ponúk tú, ktorá najviac vyhovuje vašim požiadavkám a jednoduchým klikom objednajte. Nespornou výhodou je, že nemusíte vybavovať žiadne zmluvy! Jaspravim vám po objednávke jednoducho a rýchlo vystaví faktúru, ktorú zaplatíte. Vaše  peniaze drží stránka  jaspravim.sk u seba v  tzv. bezpečnej zábezpeke až dovtedy, kým nebude vami objednaná služba dodaná.

Tento systém je efektívny a bezpečný ako pre predávajúcich, tak aj kupujúcich. Takže teraz sa už nie je čoho obávať.

Čo všetko tu môžete nakúpiť?

V širokej ponuke výrobkov a služieb môžete nájsť básničku vyrobenú na mieru, či grafické logo pre vašu firmu.

Kreativite sa medze nekladú a len trh rozhodne o popularite danej služby. V zahraničí sú ľudia oveľa kreatívnejší, čo sa týka speňažovania vlastných dovedností, pomaličky sa však  k tomu blížime a je to čím ďalej lepšie.

V súčasnosti sa stali webstránky, vlastné blogy, či Facebook stránky bežnou realitou. Ceny  za zrealizovanie daných služieb, vďaka rôznym šablónovým a na ovládanie relatívne jednoduchých foriem, klesli niekoľkostonásobne. Čo kedysi stálo tisícky korún, dnes bežne zoženiete za pár desiatok EUR.

Stránka, ktorá zmenila spôsob nakupovania služieb na webe,  sa stala  miestom pôsobenia kreatívcov, freelancerov, ktorí razia cestu „novej dobe".

Nákupy služieb bez rizika tu: www.jaspravim.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok