Havaroval autobus s členmi heavymetalovej kapely The Ghost Inside

SITA Youtube
20.11.2015 19:43

Autobus prevážajúci členov heavymetalovej kapely The Ghost Inside sa vo štvrtok zrazil s protiidúcim kamiónom. Pri nehode, ktorá sa odohrala na púštnej ceste v západnej časti štátu Texas, zahynuli vodiči oboch vozidiel.

Havaroval autobus s členmi heavymetalovej kapely The Ghost Inside
Youtube

Okrem dvoch obetí si nehoda vyžiadala aj desiatich zranených. Ako uviedli zástupcovia texaského Oddelenia pre verejnú bezpečnosť, dôvod zrážky zatiaľ nie je známy. Podľa vyhlásenia zverejneného prostredníctvom konta The Ghost Inside na sociálnej sieti Facebook sú všetci členovia kapely a štábu nažive. Momentálne sa pre zranenia podrobujú potrebným vyšetreniam.

"Prosím, myslite na nich rovnako ako aj na vodičov, ktorí to neprežili," uviedol manažment skupiny. V príspevku zároveň informovali o zrušení zvyšných koncertov v rámci ich amerického turné Locals Only Tour.

Thanks to everyone who reached out with concern today. The Ghost Inside was involved in a serious bus accident outside...

Posted by The Ghost Inside on 19. november 2015

Zoskupenie The Ghost Inside vzniklo v roku 2004 v kalifornskom Los Angeles. Formáciu tvoria Jonathan Vigil (spev), Zach Johnson (gitara), Jim Riley (basgitara) a Andrew Tkaczyk (bicie). Medzi ich zrejme najznámejšie skladby patria Faith or Forgiveness, Unspoken, Engine 45, The Great Unknown či Move Me. V roku 2005 nahrali EP s názvom Now Or Never, ktoré o rok neskôr vyšlo aj v rovnomennej reedícii. Na konte majú tiež štyri štúdiové albumy Fury and the Fallen Ones (2008), Returners (2010), Get What You Give (2012) a Dear Youth (2014).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok