Griezmann predĺžil zmluvu s Atléticom: Odovzdávam klubu všetko

TA3 TASR
13.6.2017 20:49

Francúzsky futbalový reprezentant Antoine Griezmann bude aj v ďalších sezónach obliekať dres Atlética Madrid. Dvadsaťšesťročný útočník predĺžil so španielskym klubom zmluvu až do roku 2022.

Griezmann naznačil zotrvanie v Atléticu už pred týždňom, podpis nového kontraktu oficiálne potvrdil v pondelok večer Enrique Cerezo, prezident tretieho tímu La Ligy 2016/2017. O Griezmanna mali záujem viaceré európske veľkokluby na čele s Manchestrom United a Bayernom Mníchov, najlepší hráč a strelec EURO 2016 sa však rozhodol zostať v Madride.

Útočník Atlética sa po predĺžení kontraktu zároveň ospravedlnil fanúšikom za svoje nedávne výroky, ktorými naznačoval odchod na Old Trafford: "V prvom rade by som sa chcel ľuďom ospravedlniť za moje nedávne vyjadrenia. Je možné, že som sa vyjadril zle alebo chcel niekto urobiť správu z niečoho. Odkedy som sem prišiel, tak odovzdávam klubu, spoluhráčom a realizačnému tímu všetko. Som šťastný, že budem so všetkými o sezónu navyše."

Klub nezverejnil detaily nového kontraktu, ale prípadný záujemca o služby francúzskeho futbalistu by musel zaplatiť výkupnú klauzulu vo výške sto miliónov eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok