Otca zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona hospitalizovali

TASR
28.7.2015 07:32

Joe Jackson, otec zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona a hlava slávnej hudobníckej rodiny, utrpel počas návštevy Brazílie mozgovú porážku a hospitalizovali ho na jednotke intenzívnej starostlivosti v Nemocnici Alberta Einsteina v meste Sao Paulo.

Otca zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona hospitalizovali
SITA/AP

Nepravidelná činnosť srdca

Zdravotnícke zariadenie v e-mailovom vyhlásení uviedlo, že Jacksona prijali v nedeľu popoludní a trápi ho nepravidelná činnosť srdca. Podrobnosti o Jacksonovom stave nemocnica neposkytla a jej hovorkyňa upozornila, že ďalšie informácie nemá, píše agentúra AP.

Jeden z organizátorov večierka, kvôli ktorému prišiel Jackson na svoje 87. narodeniny do Brazílie, však uviedol, že sa mu darí relatívne dobre. Jackson sa dožil 87 rokov v nedeľu. "Je úplne pri vedomí, rozpráva úplne bez problémov, je dokonale čulý," povedal organizátor párty Nogueira Fresco.

Oslava pri príležitosti Jacksonových narodenín sa konala deň vopred, v sobotu, bez čestného hosťa. Miestne médiá napísali, že sa necítil dostatočne dobre na to, aby sa oslavy zúčastnil.

Navštívil aj futbalový štadión v Sao Paule

Spoločnosť Nexxing, ktorá Jacksona do Brazílie pozvala, informovala, že do tejto juhoamerickej krajiny pricestoval v stredu 22. júla a zúčastnil sa na niekoľkých udalostiach vrátane návštevy futbalového štadióna v Sao Paule, potom ochorel.

Fotografie z jeho oficiálnej webovej stránky ho zachytávajú aj na večeri v niekoľkých reštauráciách v Sao Paule. Z Brazílie mal odcestovať v utorok.
Jackson utrpel v minulosti niekoľko slabých mozgových príhod, vrátane tej v roku 2012.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok