Nadácia TA3 štartuje letnú charitatívnu zbierku, pomôcť môžete aj vy

TTA3 ASR
13.7.2015 14:06

Nadácia TA3 štartuje letnú charitatívnu SMS zbierku určenú ľuďom, ktorí si nedokážu pomôcť sami.

Nadácia TA3 štartuje letnú charitatívnu zbierku, pomôcť môžete aj vy
SITA/Jakub Gavlák
kacer_na_bicykli_2015_vizual_horny_maly.jpg

Za sedem dní od TA3 po Tatry

Správca Nadácie TA3 Peter Káčer, ktorý sa narodil s diagnózou DMO, prešiel vlani na špeciálne upravenom bicykli z Bratislavy do Košíc stovky kilometrov, aby pomohol podstúpiť finančne náročnú liečbu mnohým ľuďom. Svojím počinom prispel nielen k publicite samotnej zbierky, ale vďaka jej pozitívnemu výsledku a veľkým ohlasom sa nakoniec Nadácii TA3 podarilo pomôcť viacerým, ako sa pôvodne plánovalo.

Peter sa nevzdáva! 27. júla 2015 vyštartuje na svoju tohtoročnú cestu naprieč Slovenskom za 7 dní v smere TA3 – TATRY, aby pomohol ďalším. Každý deň bicykluje za konkrétny príbeh, ktorého súčasťou je pomoc konkrétnej osobe alebo inštitúcii.

Pripojiť sa môžu aj fanúšikovia

Posledná etapa jeho cesty je veľmi náročná aj pre zdravého človeka, ale Peter sa rozhodol prekonať sám seba! V nedeľu 2. 8. 2015 sa k nemu môžu pripojiť aj jeho fanúšikovia. Bicyklovať bude na trase Tatranská Polianka - Sliezsky dom až do cieľa na Štrbské Pleso. Tam ho prídu podporiť známe osobnosti a návštevníci Tatier. Veríme, že vás Petrova húževnatosť a iniciatíva nenechá chladnými a že sa do tejto pomoci zapojíte aj vy zaslaním prázdnej SMS správy na číslo 832 v hodnote 1 eura a rovnako o tejto akcii upovedomíte čo najväčší počet ľudí. Každá sms správa bude zaradená do žrebovania o atraktívne ceny.

Nadácie TA3 odštartovala sms zbierku 13. júla 2015, a potrvá až do 9. augusta 2015.  Viac informácií o akcii Káčer na bicykli, o zbierke, cenách, ale najmä o ľuďoch, pre ktorých je určená, nájdete na stránkach Nadácie TA3 alebo aj priamo vo vysielaní televízie TA3.

Ľudskosť je vždy na prvom mieste. Ďakujeme.

O Nadácii TA3

Impulzom na vznik Nadácie TA3 bolo rozhodnutie pomáhať čo najväčšiemu počtu ľudí, ktorí sú na pomoc druhých odkázaní. Od roku 2011 Nadácia TA3 úspešne spája otvorené srdcia ľudí s tými, ktoré ich štedrosť, súcit a ľudskosť nutne potrebujú.

Činnosť nadácie je zameraná na individuálnu podporu sociálne slabých a znevýhodnených občanov a podporu organizácií, ktoré sa zaoberajú deťmi, dospelými a seniormi. Nadácia poskytuje pomoc pri živelných katastrofách a hromadných nešťastiach. Aktívne sa zapája do rozvoja vedy a umenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok