Peter sa s Markom pohádal o ženu, jeho telo našli v šachte

TA3 SITA
31.5.2017 12:42

V tekovskom regióne sa odohrala vražda. Polícia našla 46-ročného Petra, ktorého hľadala od minulého týždňa, už sa mu však nedalo pomôcť. Jeho bezvládne telo s bodnou ranou ležalo v šachte.

Peter sa s Markom pohádal o ženu, jeho telo našli v šachte
PZ

Incident sa stal v týchto dňoch v Želiezovciach. Páchateľ sa telo soka pokúšal spáliť, nakoniec ho hodil do šachty a zasypal stavebným odpadom. V utorok večer po niekoľkých hodinách policajti spolu s hasičmi telo vytiahli von. Muž mal bodnú ranu.

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, presná identifikácia s ohľadom na stav zatiaľ nebola možná. S najväčšou pravdepodobnosťou však ide o 46-ročného Petra, po ktorom policajti pátrali už od minulého štvrtka a všetky informácie smerovali k tomu, že už nežije.

Krátko na to policajti vypočuli aj podozrivého 28-ročného Mareka. Ten popísal potýčku ako spor o ženu, ktorá bola svedkom hádky. Marek potom v hneve bodol Petra a zbavil sa tela. Ako uviedla Čuháková, vyšetrovateľ vedie v tejto veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Momentálne sú vykonávané ďalšie procesné úkony a zabezpečované dôkazy, ktoré by mali smerovať k vzneseniu obvinenia. Telo je momentálne na pitve.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok