Vlakovú dopravu na trase Bratislava - Marchegg nahradia autobusy

TA3 SITA
4.6.2015 16:44

Cestujúci vlakom na trase Bratislava - Viedeň budú musieť počítať s obmedzeniami. Ako informovala Beáta Martinkovičová zo Železničnej spoločnosti Slovensko, dôvodom je prestavba stanice v Rakúsku.

"Osobná železničná doprava bude obmedzená v časti trasy Bratislava hlavná stanica – Marchegg. Všetkých sedemnásť párov priamych regionálnych vlakov premávajúcich na trase Bratislava hlavná stanica - Devínska Nová Ves - Marchegg - Wien Hauptbahnhof v dotknutom úseku nahradia autobusmi. Platí to pre vlaky v oboch smeroch," povedala Martinkovičová.

Autobusy pristavia pred budovami staníc v Bratislave a v Marcheggu. Od stanice Marchegg do Viedne ide vlak podľa cestovného poriadku rakúskych železníc. "Cestujúcim z Bratislavy do Viedne a späť odporúčame použiť vlaky vychádzajúce zo stanice Bratislava-Petržalka," uviedla Martinkovičová s tým, že všetky vlaky medzi stanicami Bratislava-Petržalka a Viedeň idú podľa cestovného poriadku.

V spojoch náhradnej autobusovej dopravy nie je možné prevážať bicykle. Podrobnosti o výluke a cestovné poriadky náhradnej autobusovej dopravy zverejnili na internetových stránkach Železničnej spoločnosti Slovensko a Rakúskych spolkových.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok