V logistickom centre pri Bratislave nájde prácu stovka ľudí

SITA
1.4.2015 10:48

Internetový predajca Alza buduje na Slovensku nové logistické centrum. Situované je neďaleko Bratislavy a prácu v ňom má nájsť stovka zamestnancov, čo by znamenalo zdvojnásobenie personálnych kapacít Alzy na Slovensku.

V logistickom centre pri Bratislave nájde prácu stovka ľudí
SITA

Jednotka v logistickom zázemí

Investičné náklady ani presné termíny dostavby logistického centra spoločnosť nezverejnila. Hovorí však o ňom ako o jednotke v logistickom zázemí celej Alzy, z ktorého by sa mali distribuovať zákazky nielen zákazníkom v rámci Slovenska, ale taktiež na Moravu a aj do okolitých štátov.

Alza potrebu nového logistického centra odôvodňuje rastúcim záujmom o nákupy v jej elektronickom obchode a expanziou na zahraničné trhy. V minulom roku pritom obrat spoločnosti vzrástol až o 26 % na 417,7 mil. eur.

Ďalší nábor na prelome roka

V prvej fáze Alza avizuje prijatie polovice z plánovaného počtu nových pracovníkov. Pokračovanie náboru plánuje na prelom roka.

Internetový obchod Alza prevádzkuje spoločnosť Alza.cz, a. s., ktorá funguje na trhu už od roku 1994. Okrem internetového obchodu prevádzkuje v Českej republike a na Slovensku tiež 45 predajných miest.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok