Britská princezná oslávi dva roky. Zverejnili narodeninovú snímku

TA3 TASR
1.5.2017 15:44

Britský princ William s manželkou zverejnili novú fotografiu svojej dcéry Charlotte, ktorá oslávi druhé narodeniny. Oficiálne zábery členov britskej kráľovskej rodiny doteraz spravidla robili poprední svetoví fotografi.

Britská princezná oslávi dva roky. Zverejnili narodeninovú snímku
SITA/AP

William a Kate však v tomto smere volia menej formálny postup a aj tentoraz je autorkou Charlottina matka. Snímka vznikla v areáli vidieckeho sídla rodiny Anmer Hall v Norfolku. Dievčatko má na nej oblečený žltý kardigán s ovečkami a vlásky má zopnuté modrou sponkou.

Kensingtonský palác, ktorý je londýnskym sídlom mladej rodiny, vydal k fotografii vyhlásenie s poďakovaním za všetky blahopriania pre Charlotte i celú rodinu a vyjadruje nádej, že najnovšia fotografia poteší okrem nich aj verejnosť.

Princ William s manželkou sa snažia chrániť svoje deti pred prílišným záujmom médií - na verejnosti sa preto objavujú len zriedkavo. V prípade Charlotte to bolo naposledy vlani v decembri, keď sa mladá rodina zúčastnila na vianočnej bohoslužbe v kostole obce Bucklebury v grófstve Berkshire, kde žijú Katini rodičia, Carole a Michael Middletonovci.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok