V Senici sa všetko podstatné odohralo v záverečnej desaťminútovke

TA3
12.4.2014 23:04

FK Senica zdolal v sobotu v rámci 26. kola futbalovej Corgoň ligy AS Trenčín 2:1. Všetko podstatné sa v stretnutí odohralo v jeho záverečnej desaťminútovke. V 80. min premenil pokutový kop kapitán domácich Juraj Piroska. Ten istý hráč sa z bieleho bodu nepomýlil ani o šesť minúť neskôr.

Futbal - Corgoň liga 2013/2014 - 26. kolo - sobota:

FK Senica - AS Trenčín 2:1 (0:0)

Góly: 80. a 86. Piroska (oba z pok. kopu) - 90. P. Mišák, ŽK: 59. D. Ventúra - 78. Madu, ČK: 86. Ďuriška (Trenčín), rozhodovali: Michlian - E. Weiss, Lieskovský, 2044 divákov

Zostavy:

Senica: Šulla - Cristovam, P. Pavlík, Vitor Gava, Mazáň - S. Mráz (62. Kosorin) - Hiago (90. Ferenčík), D. Ventúra, Kalabiška - Piroska - Irobiso

Trenčín: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, P. Mišák, Moses Simon - Ďuriška, Baéz, Holúbek, Mondek (71. Malec) - Jairo (82. Bero), Madu

FK Senica zdolal v sobotu v rámci 26. kola futbalovej Corgoň ligy AS Trenčín 2:1. Všetko podstatné sa v stretnutí odohralo v jeho záverečnej desaťminútovke. V 80. min premenil pokutový kop kapitán domácich Juraj Piroska. Ten istý hráč sa z bieleho bodu nepomýlil ani o šesť minúť neskôr, navyše domáci od tohto momentu hrali v početnej výhode po červenej karte hosťujúceho Lukáša Ďurišku. Trenčania v poslednej minúte znížili presným zásahom Patrika Mišáka.

Seničania dosiahli tretie jarné víťazstvo (všetky v domácom prostredí zhodne 2:1, pozn.), hostia po sľubnom rozbehu z uplynulých štyroch zápasov až trikrát prehrali a získali len jeden bod za domácu remízu 1:1 s Nitrou.

Hlasy:

Pavel Hapal, tréner Senice: "Som spokojný s výsledkom. Po neúspešných výsledkoch a množstve inkasovaných gólov sme konečne vyhrali. Mrzí ma len inkasovaný gól v závere. Museli sme improvizovať so zostavou. Vypadli nám niektorí zranení či vykartovaní hráči. O to viac si víťazstvo vážim. Prvý polčas Trenčín síce kombinoval, bol silný na lopte, no nám fungovalo to, čo pred tým nie - defenzíva. V druhom polčase sme boli aktívnejší. Hrali sme dopredu, i pred gólmi sme si vypracovali niekoľko gólových príležitostí. Pokutové kopy boli jasné. S víťazstvom som veľmi spokojný."

Ivan Vrabec, tréner Trenčína: "Mali sme dobrý vstup do zápasu. Hrali sme našu hru, kombinovali sme. Vypracovali sme si dve sľubné šance. Domácich sme okrem jednej pološance do ničoho nepustili. Po zmene strán sme po desiatich minútach z nepochopiteľných príčin prestali hrať. Kopili sme chyby. Začali sme nakopávať lopty, neviem, čo sa stalo."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok