PR správa

Ponuky práce jednoducho a online

Webnet
13.1.2014 14:01

Nezamestnanosť je dlhodobo jeden z najväčších problémov ktoré ľudia uvádzajú v rôznych prieskumoch. V aktuálnych časoch krízy sa tento spoločenský fenomén ešte zvýraznil a často sa nachádza na prvom mieste pri anketách na túto tému.

Ponuky práce jednoducho a online

Svoju prácu v tomto smere zabezpečuje ako štát cez úrady práce, tak aj rôzne súkromné aktivity. V posledných rokoch sa stal najčastejším trhom pre hľadanie zamestnania internet. Voľné pracovné miesta ponúkajú viaceré personálne servery. Sem patrí aj nový server www.tujepraca.sk  Web ponúka prehľadné vyhľadávanie podľa lokality ponúkanej práce prípadne podľa pracovnej pozície a druhu pracovného pomeru. Pre krátkodobé úväzky hlavne pre študentov sú určené brigády.

Pracovný portál ponúka aj možnosť vloženia životopisu s tým že firmy ponúkajúce voľné pracovné miesta si môžu aj takýmto spôsobom získavať záujemcov o danú pozíciu. Pre jednoduchšiu prácu uchádzačom o zamestnanie je určená možnosť vytvorenia „agenta“ ktorý na základe zadaných kritérií posiela automaticky vhodné pracovné ponuky na emailovú adresu.

Samozrejmosťou sú vzory životopisov v anglickom aj slovenskom jazyku ako aj vzor motivačného listu. Ďalšou významnou súčasťou serveru sú odborné publikácie na tému zamestnanosti a školstva na Slovensku.

 

Internetové podnikanie a zjednodušenie postupu pri povinnostiach spojených s užívaním motorového vozidla je podobne ako v predchádzajúcom prípade aj v ďalšom projekte a tým je online poistenie vozidiel cez portál hotpoistenie. V prípade poistenia auta už nie je potrebné „obiehať“ poisťovne z dôvodu získania cenovej ponuky a nájdenia tej najvýhodnejšej. Optimálnu poistku pzp ako aj havarijné poistenie je možné nájsť v pohodlí domova a to za niekoľko minút. Podobný čas zaberie aj následné uzavretie zmluvy s vybranou poisťovňou. Začnite tiež používať moderné online služby a ušetrený čas Vám ostane na príjemnejšie chvíle. Napríklad sa môžete inšpirovať pri zariaďovaní interiéru a návrhu bytov na webe www.obyvacky.eu

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok