PR správa

DÚBRAVKA MÁ VĎAKA KAUFLANDU SVOJ K PARK NA SKOK, OTVORENIA SA ZÚČASTNIL AJ SEPAR

14.5.2024 14:05

Počas druhej májovej soboty bolo v bratislavskej Dúbravke mimoriadne rušno. Známy reťazec tu otváral svoj pätnásty K Park na Slovensku, a urobil to vo veľkom štýle. Nechýbala tanečná a športová show, profesionálni tréneri predviedli skvelé kúsky. Záver dňa potešil najmä tínedžerov, Separa si užili poriadne zblízka.

thumbnail_K Park v Dúbravke poskytuje mladej generácii priestor na aktívny relax.jpg
Kaufland

Súťažilo sa o jeho merch, známy raper venoval aj desiatky autogramov. Neskôr sa chopil mikrofónu a odpálil parádny koncert. Po celý deň mu hudobne skvelo sekundoval DJ Smart. No aj ďalší vystupujúci mali u divákov úspech. Svoju dokonalú šou v Dúbravke predviedla známa Škola Brejku, o zábavu sa postarali tanečníci Capoeiry či švihadloví šikovníci. Viacnásobný majster Slovenska, Európy a sveta vo fitness, Michal Barbier, podrobil vybavenie K Parku náročnej skúške. Svoje tajné triky odhalili tiež profesionálni skateboardisti a kolobežkári.

Okrem vydareného koncertu mal Separ v sobotu 11. mája ešte jednu dôležitú úlohu, spoločne so zástupcami spoločnosti Kaufland a mestskej časti Bratislava-Dúbravka slávnostne prestrihol červenú pásku. Pomohol tak otvoriť nový moderný športovo-oddychový areál s lezeckou stenou, streetbalovým ihriskom, pingpongovým stolom, oddychovou či workoutovou zónou pod holým nebom, ale aj špeciálnymi plochami, na ktorých sa dá jazdiť na skateboarde a kolobežke. Na prvý pohľad vidno, že toto miesto bude baviť hlavne tínedžerov. Tí si za posledné roky trávia veľa času za počítačmi alebo na telefónoch, vďaka K Parku sa môžu s partiou stretnúť aj naživo. Na super mieste, kde sa vedia venovať športom, na ktoré klasické ihriská nemajú priestor ani výbavu. To všetko si Dúbravčania budú užívať aj vďaka Kauflandu.

 

thumbnail_Nový K Park otvorili Separ, Michal Dendeš zo spoločnosti Kaufland Slovensko (v strede) a starosta Dúbravky Martin Zaťovič, foto Kaufland.jpg Kaufland Nový K Park otvorili Separ, Michal Dendeš zo spoločnosti Kaufland Slovensko (v strede) a starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

„Je pre nás dôležité, aby deti a tínedžeri mali okrem pestrej a vyváženej stravy možnosť hýbať sa. Najmä tí dospievajúci už z klasických ihrísk vyrástli, preto im K Parky umožňujú stretávať sa vonku s kamarátmi a zašportovať si,“ vysvetľuje Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovensko v.o.s. Obľúbený predajca potravín aj týmto spôsobom motivuje svojich zákazníkov, aby svoj voľný čas trávili pohybom na čerstvom vzduchu, a to v každom veku.

O tom, že svoje moderné ihrisko známy reťazec postaví práve tu, rozhodla verejná súťaž, obyvatelia bratislavskej Dúbravky počas jej trvania odoslali tisíce hlasov. ,,Som veľmi rád a ďakujem obyvateľom mestskej časti, že sa nám podarilo uspieť v hlasovaní a získať pre Dúbravku krásny multifunkčný priestor. Vďaka patrí aj spoločnosti Kaufland, že takýto projekt pre obyvateľov Slovenska priniesla,“ hovorí RNDr. Martin Zaťovič, starosta Dúbravky a dodáva: „Verím, že K Park prispeje k tráveniu príjemných spoločných chvíľ všetkých generácií, tvorbe nových priateľstiev a ďalšiemu upevňovaniu komunity obyvateľov.“

 

thumbnail_K Park Dúbravka foto  3.jpg Kaufland Park Dúbravka

Už čoskoro sa spustí ďalšie kolo súťaže o multifunkčné K Parky, a opäť pôjde o veľa. Do štvrtého ročníka úspešného projektu spoločnosti Kaufland sa prihlásilo až 25 slovenských miest, výhercov však môže byť iba 7. O výsledku rozhodne verejné hlasovanie, ktoré začína od 30. mája a potrvá do 3. 7. 2024. Viac informácií nájdete na www.kauflandpark.sk.

thumbnail_Separ v K Parku v Dúbravke.jpg Kaufland Separ v K Parku v Dúbravke
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok