Známa misska mala vážnu dopravnú nehodu. Skončila v nemocnici, zasahoval aj vrtuľník

13.5.2024 08:15

Na Záhorí došlo v nedeľu popoludní na ceste II/590 v smere z Malaciek do obce Studienka k zrážke dvoch vozidiel. Štyri osoby utrpeli ľahké zranenia. Informoval o tom hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. Nový Čas uviedol, že jedným z účastníkov nehody je bývalá miss Magdaléna Šebestová.

autonehoda
Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Šebestová bola pasažierkou Lexusu, riadila ho jej mladšia sestra Jaroslava. „Volala mi teraz, že ide na vyšetrenia. Neviem podrobnosti. Iba že mali nehodu a je v poriadku,“ povedal Novému Času bývalý partner, futbalista Ján Ďurica, ktorý má s Magdou dcérku Ninku.

„Operátor tiesňovej linky 155 vyslal dve pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník k dopravnej nehode, pri ktorej boli zranené štyri osoby. Po prvotnom ošetrení záchranári transportovali do nemocnice na Kramároch 40-ročnú a 39-ročnú ženu s poranením hrudníka. 82-ročná žena s polytraumou pri vedomí bola letecky transportovaná do nemocnice Bory,“ uviedla pre denník vedúca oddelenia komunikácie Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová.

Hovorca polície priblížil, že 40-ročná vodička a 78-ročný vodič boli podrobení dychovým skúškam na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktoré skončili s negatívnym výsledkom.

Príčinou nehody malo byť podľa polície nedanie prednosti v jazde jedným z vozidiel. "Presné príčiny, ako aj okolnosti tejto nehody sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania," dodal hovorca.

Sebestova Instagram/meggieseb

"Nie je to síce zobudenie niekde na dovolenke, ale je to jedno z najkrajších rán aké som mala,“ napísala Šebestová na sociálnej sieti Instagram a verejne poďakovala oddeleniu traumatológie na Kramároch.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok