Volkswagen T-Cross, nová Mazda3 a najluxusnejšie auto na svete

TA3
29.12.2018 18:51

V poslednom Motoringu tohto roka trochu nahliadneme za oponu toho budúceho. Ukážeme vám najdôležitejšiu novinku od značky Volkswagen - malý crossover T-Cross a novú generáciu modelu Mazda3.

Na Slovenský trh prichádza ďalší malý crossover. Nečudo, veď dopyt po tomto typ áut sa v Európe podľa analytikov v najbližšom desaťročí zdvojnásobí. Volkswagen sa púšťa do boja o zákazníkov s modelom T-Cross, ktorý je po technickej stránke súrodencom Seatu Arona a pripravovaného crossoveru od Škody. Zúčastnili sme sa svetovej premiéry novej Mazdy3, ktorá si nás získala dizajnom, interiérom aj technikou.

V dnešnej relácii prezradíme všetky podrobnosti o japonskej novinke. Pompézna limuzína Rolls Royce Phantom vraj nepotrebuje autonómny systém riadenia, pretože majiteľ má osobného šoféra. Aj preto sa hlavná pozornosť konštruktérov sústredila na zadnú časť kabíny, určenú pre majiteľa auta a jeho hostí. A preto sme najluxusnejšie auto súčasnosti otestovali netradične, na zadných sedadlách.

Ďakujeme vám za priazeň a pozornosť v končiacom sa roku 2018. Dobre si oddýchnite, oslávte Silvestra a úspešne vykročte do Nového roka 2019, v ktorom vám prajeme hlavne veľa šťastných kilometrov a bezpečný návrat z každej cesty! Tešíme sa na vás pri ďalších premiérových dieloch Motoringu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok