V Zápase hviezd sa viac tešil Šatan ako Bondra, rozhodli nájazdy

TA3 SITA
29.1.2017 19:20

Zápas hviezd hokejovej Tipsport ligy sa v Poprade skončil víťazstvom Šatanovho tímu nad Bondrovým výberom 19:18 po samostatných nájazdoch.

V Zápase hviezd sa viac tešil Šatan ako Bondra, rozhodli nájazdy
SITA/Radoslav Maťaš

V prvom rade radosť z hokeja

V zápase plnom zábavy a radosti z hokeja viedli domáci "Bondrovci" už 8:4 aj 15:11, ale "Šatanovci" zlepšeným záverom vyrovnali na 18:18. Preto museli o víťazovi rozhodnúť samostatné nájazdy, ten rozhodujúci premenil útočník Zvolena Radovan Puliš. Marek Slovák na opačnej strane už nerozvlnil sieť.

Na zaplnenom popradskom zimáku sa hralo 3x 10 minút, ale v špeciálnom formáte tohto stretnutia góly pribúdali na obidve strany aj vďaka víťazstvám v súťažiach zručnosti. V prestávke medzi prvou a druhou tretinou sa uskutočnili prvé tri, v druhej prestávke potom zostávajúce tri.

Najrýchlejšiu strelu predviedol Dudáš

Najrýchlejšou strelou sa blysol obranca Košíc Martin Dudáš, ktorý obhájil víťazstvo z vlaňajška, tentoraz však poslal na bránku ešte väčšiu delovku ako pred rokom s rýchlosťou 167,97 km/h. "Som rád, že som obhájil víťazstvo z minulého roka. Veril som, že prekonám svoj vlaňajší výsledok v rýchlosti strely a podarilo sa mi to," uviedol Martin Dudáš pre RTVS.

V nájazdoch v rámci zručností sa zaskvel najmä Marek Hovorka zo Žiliny, ktorý ako jediný premenil oba svoje pokusy. Atraktívna rýchlostná štafeta sa skončila triumfom tria z Bondrovho tímu.

V streľbe na 5 malých bránok z rôznych uhlov sa blysol veterán Jozef Stümpel, ktorý trafil štyri z piatich a dosiahol bod pre Šatanov tím. V špeciálnej streľbe na bránkové terče z medzikružia upútal obranca Nitry Jameson Milam, ktorý prvé 4 strely všetky premenil na góly a nepotreboval viac pukov. V súčte troch strelcov spotreboval menej pukov Šatanov tím a získal ďalší bod.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok