Električka zrazila len 18-ročné dievča, polícia vyšetruje nehodu

TA3 SITA
4.12.2016 12:01

Polícia v Bratislave vyšetruje okolnosti dopravnej nehody električky a 18-ročnej chodkyne, ku ktorej došlo v čase krátko pred 09:30 Saratovskej ulici v Bratislave.

Električka zrazila len 18-ročné dievča, polícia vyšetruje nehodu
SITA/Robert Tappert (ilustračné foto)

O nehode informovala hovorkyňa polície Lucia Mihalíková. "Podľa doterajších zistení z miesta dopravnej nehody vodič prechádzal s električkou č. 4 v smere z centra mesta do mestskej časti Bratislava - Dúbravka. Medzi zastávkami OD Saratov a Pri kríži vošla do koľajiska a dráhy električky cez vyznačený priechod pre chodcov 18-ročná chodkyňa. Následkom stretu utrpela chodkyňa zranenia, s ktorými bola privolanou službou RZP bezodkladne prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Alkohol u vodiča električky bol vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený," informovala s tým, že presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje chodcov, ako aj všetkých účastníkov cestnej premávky, že zákon ukladá chodcom povinnosť umožniť plynulý prejazd električiek na semaformi neriadených priechodoch pre chodcov. Električka má na takýchto priechodoch pre chodcov prednosť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok