Obama vystúpil v šou, čítal o sebe výsmešné tweety

TA3 ČTK
25.10.2016 13:36

Americký prezident Barack Obama zvyčajne hovorí o Donaldovi Trumpovi ako o veľkej hrozbe, v talkshow komika Jimmyho Kimmela sa ale do neho pustil so sarkastickým úsmevom.

Obama vystúpil v šou, čítal o sebe výsmešné tweety
SITA/AP

Uťahoval si z Trumpa

Moderátor televízie ABC Obamu rovnako ako iné známe osobnosti požiadal, aby prečítal niekoľko nepekných odkazov, ktoré dostal na twitteri. "Prezident Obama skončí na dne ako zrejme najhorší prezident v histórii Spojených štátov," čítal šéf Bieleho domu v relácii Jimmy Kimmel live odkaz z Trumpovho twitterového účtu.

"Vážne? Nuž, @realDonaldTrump, aspoň skončím na dne ako prezident," odkázal republikánskemu miliardárovi s použitím jeho twitterovho mena v narážke na veľmi nepriaznivú volebnú predpoveď, ktorú Trumpovi prinášajú aktuálne voličské prieskumy.

Obvinenia z manipulácie

Obama si uťahoval aj z Trumpovho vyhlásenia o zmanipulovaných voľbách. Potom, čo mu Kimmel žartom poďakoval, že si našiel čas na jeho reláciu vo chvíli, keď má veľa práce s manipulovaním volieb, odpovedal prezident historkou z Bieleho domu.

Komik Bill Murray ho tam vraj v Oválnej pracovni porazil v triafaní golfových loptičiek do pohára. "Vyhral niekoľkokrát za sebou. Ten pohár bol zmanipulovaný!" rozčuľoval sa Obama. Keď sa potom Kimmel spýtal, či sa Obama niekedy zasmeje, keď vidí Trumpa - niekdajšieho moderátora - v televízii, prezident prisvedčil, že väčšinou áno.

"Kamoš, posilňuješ vôbec?"

Obama prečítal aj tweety od ďalších ľudí. Jedna dáma ho vinila za zlú kvalitu svojho vlasového kondicionéru, ďalší človek zase napísal, že Obama tancuje tak, ako vyzerajú jeho džínsy. "Ale no tak, to je tak starý vtip," reagoval prezident, ktorému zostávajú posledné tri mesiace v úrade.

"Barack Obama, kamoš, posilňuješ vôbec?" prečítal ešte jeden odkaz. "No, posilnil som naše vzťahy s Kubou, keď som zrušil zákaz dovozu kubánskych cigár. To má svoju váhu," odpovedal prezident, ktorý sa v komediálnych reláciách objavuje celkom pravidelne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok