Zverejnili video, na ktorom opitá vodička spôsobila tragickú nehodu

TA3 SITA
30.5.2016 16:23

Dvadsaťročné dievča zahynulo pri nehode, ktorú spôsobila o desať rokov staršia vodička. Pred nešťastím žena vo veľkej rýchlosti kľučkovala po ceste a napokon vrazila do protiidúceho auta. Namerali jej 2,5 promile.

Zverejnili video, na ktorom opitá vodička spôsobila tragickú nehodu
PZ

Vodička, ktorá v nedeľu popoludní spôsobila tragickú nehodu medzi obcami Vojčice v okrese Trebišov a Horovce v Michalovskom okrese, bola poriadne opitá.

Výsledky krvi odhalili, že nezodpovedná 30-ročná šoférka, ktorá má na svedomí život iba dvadsaťročnej dievčiny, mala 2,5 promile. Polícia sa rozhodla zverejniť video z jej krkolomnej jazdy, ktorá skončila pre vodičku protiidúceho auta tragicky. Video nakrútila posádka auta, ktoré išlo za opitou ženou.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 30-ročná vodička peugeotu z Trebišova v miernej zákrute prešla do protismeru a vrazila do citroënu, ktoré šoférovala 20-ročná vodička z Michalovského okresu.

Dievčina prudký náraz neprežila, vinníčka utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi dva týždne. Trebišovčanku po vykonaní procesných úkonov čaká obvinenie z usmrtenia. Hrozí jej väzenie na štyri až desať rokov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok