Strelec v Missouri zabil podľa polície sedem ľudí, potom seba

TA3, TASR
27.2.2015 21:27

Sedem mŕtvych si vyžiadalo brutálne vyčíňanie strelca v americkom štáte Missouri. K streľbe došlo podľa polície najmenej na štyroch miestach neďaleko od seba. Jeden muž streľbu prežil.

Telá obetí našli na štyroch miestach

Sedem ľudí zahynulo a ďalšia osoba utrpela zranenia v noci nadnes pri streleckých útokoch v malom mestečku v americkom štáte Missouri. V susednom okrese sa následne našlo telo podozrivého strelca, informovala dnes štátna dopravná polícia.

Telá obetí ležali v štyroch rôznych domoch v mestečku Tyrone, približne 65 kilometrov od hranice s Arkansasom. Telo 36-ročného podozrivého útočníka sa našlo v aute, príčinou smrti bolo podľa hovorcu polície strelné poranenie, ktoré si muž pravdepodobne spôsobil sám, píše agentúra AP.

Úradu miestneho šerifa vo štvrtok večer, okolo 22.15 h miestneho času, telefonovala mladá žena, ktorá uviedla, že sa utiekla skryť do domu susedov po tom, ako vo svojom dome počula streľbu. Po príchode našli policajti na mieste činu dve telá. Po ďalšom pátraní objavili v troch iných domoch ďalších päť obetí a jedného zraneného.

Informácie o totožnosti obetí a útočníka ani možnej príčine streľby polícia bezprostredne neposkytla. Zranenú osobu hospitalizovali. Na miestach činu pokračuje vyšetrovanie.

Témy: Polícia obeť
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok