Djokovič hladko do semifinále turnaja ATP v Dubaji

TASR TA3
26.2.2015 23:00

Britský tenista Andy Murray vypadol vo štvrťfinále turnaja ATP v Dubaji. Nad jeho sily bol iba 18-ročný Chorvát Borna Čorič, ktorý triumfoval za 81 minút hladko 6:1, 6:3.

Djokovič hladko do semifinále turnaja ATP v Dubaji
SITA/AP

Murray, ktorý sa v úvode roka prebojoval do finále grandslamového turnaja Australian Open, sa prezentoval 55 nevynútenými chybami, pričom zahral len 15 víťazných úderov. Pre Čoriča je to druhé semifinále na okruhu ATP. Prvýkrát sa mu podarilo dostať medzi elitnú štvorku na minuloročnom turnaji v Bazileji.

"Robil som príliš veľa chýb od začiatku zápasu až do jeho konca. Bol som zbrklý, išiel som skoro do úderov a naháňal som body. Podobne zle som hral v Rotterdame proti Gillesovi Simonovi. Je to frustrujúce," povedal po zápas Škót.

V semifinále sa stretne Čech Tomáš Berdych s najvyššie nasadeným Novakom Djokovičom zo Srbska, resp. turnajová dvojka Roger Federer zo Švajčiarska s Čoričom.

dvojhra - štvrťfinále:
Borna Čorič (Chor.) - Andy Murray (3-V.Brit.) 6:1, 6:3, Tomáš Berdych (4-ČR) - Sergej Stachovskij (Ukr.) 6:3, 4:6, 6:2, Roger Federer (2-Švaj.) - Richard Gasquet (Fr.) 6:1, - Gasquet skreč, Novak Djokovič (1-Srb.) - Marsel Ilhan (Tur.) 6:1, 6:1

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok