Majiteľ Široký ešte nezavrhol budúcnosť Slovana v KHL

SITA, TA3
25.2.2015 10:22

Majiteľ a prezident hokejového Slovana Bratislava Juraj Široký opätovne priznal, že budúcnosť tímu v KHL je neistá, ale podľa webu Športky.sk odmietol správy o definitívnom konci.

Majiteľ Široký ešte nezavrhol budúcnosť Slovana v KHL

Všetky možnosti sú otvorené

"Ako už bolo medializované, budúcnosť tímu v KHL je neistá, ale zatiaľ sme účinkovanie v žiadnej z možných súťaží definitívne nezavrhli," povedal pre Športky Juraj Široký.

Klubový šéf prakticky zopakoval slová viacerých zástupcov Slovana z posledných týždňov, ktorí hovorili o problémoch a snahách zachrániť Kontinentálnu hokejovú ligu pre Bratislavu aj do budúcnosti. Vedenie zároveň začalo zatiaľ neoficiálne pracovať aj na ďalších alternatívach pre budúce sezóny. V hre je návrat Slovana do slovenskej Tipsport extraligy, prechod do českej najvyššej súťaže a spomína sa aj rakúska nadnárodná liga EBEL.

Výplaty do konca apríla

Podľa zdroja denníka Plus jeden deň z prostredia vedenia klubu Juraj Široký pri minulotýždňovej schôdzke hráčom otvorene povedal, kedy dostanú dlžné peniaze. Decembrové výplaty by mali nabehnúť na ich účty do konca apríla a zvyšné na základe splátkových kalendárov. "Budúcnosť klubu aj výplaty hokejistov sú témou, na ktorej vyriešení denne pracujeme. Aj preto som sa stretol so zástupcami hráčov. V momentálnej situácii vieme povedať, že sa s hráčmi chceme dohodnúť na splátkových kalendároch," zareagoval pre Športky Široký.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok