Sneženie v Bratislave ochromilo dopravu, autobusy meškali aj desiatky minút

TA3, TASR
27.1.2015 10:08

Mestská hromadná doprava predpoludním v Bratislave meškala od desať do 20 minút. Na svojej internetovej stránke o tom informuje Dopravný podnik Bratislava. Ešte horšie na tom boli prímestské linky.

Sneženie v Bratislave ochromilo dopravu, autobusy meškali aj desiatky minút
SITA/Jozef Jakubčo

Aj 45-minútové meškanie

"Napriek celomestskému posypu, ktorý bol vykonaný od siedmej ráno, sneženie pretrváva. Komunikácie sú zasnežené a z tohto dôvodu vodiči jazdia opatrnejšie a so zvýšenou obozretnosťou," píše sa na stránke.


Pre situáciu na cestách meškajú aj autobusy na prímestských linkách v Bratislave a okolí. "Autobusy meškajú od desať do 45 minút zo všetkých smerov," informovala Slovak Lines Eva Vozárová.

V Jablonici a Galante boli neprejazdné cesty

Dve dopravné nehody aktuálne skomplikovali dopravu v Trnavskom kraji. V Jablonici sa stala na príjazde od Trstína nehoda dvoch kamiónov a osobného vozidla. Polícia tam riadila dopravu a púšťala ďalej iba osobné autá. Nákladné vozidlá odstavili až do odstránenia následkov nehody.

Cesta na výjazde z Galanty v smere na Čierny Brod bola úplne neprejazdná pre skrížený kamión, odklon je cez obec Košúty. Informoval vedúci Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Ľubomír Vričan.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok