Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA/AP TA3
1.2.2015 09:55

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA/AP
konik (SITA).jpg

1. Prestížne dostihy „Indické derby“ sú stávkou so ziskom všetkého alebo ničoho. Chovatelia sa snažia vyťažiť zo svojich koní čo najviac. Po tréningu im doprajú aj plávanie v bazéne. (AP Photo/Rafiq Maqbool)

taxi (SITA).jpg

2. Zábery z najväčšej snehovej búrky v New Yorku, ktorá napokon ani nebola. Newyorské taxíky však museli zostať zaparkované a prišli o zisky. (AP Photo/Jason DeCrow)

psíčkari (SITA).jpg

3. Mariupol sa stal miestom tvrdých bojov medzi ukrajinskou armádou a separatistami. Bojovníci na oboch stranách však nie sú len vražedné stroje. (AP Photo/Evgeniy Maloletka)

viking (SITA).jpg

4. Shetlandské ostrovy obkľúčili Vikingovia. Našťastie ide len o skupinu v historických kostýmoch, ktorá oslavuje sviatok ohňa. V plnej zbroji a s fakľami prenášajú mestom Lerwick vojnovú loď. (AP Photo / Danny Lawson)

texas (SITA).jpg

5. Texas to myslí s rozšírením práv na nosenie zbraní na verejnosti vážne. Transparent aktivistu hlása: Príď a vezmi si. (AP Photo/Eric Gay)

seal (SITA).jpg

6. Ruku hore, kto ešte nemá selfie s tuleňom. (AP Photo/Martin Meissner)

India 2 (SITA).jpg

7. Indické ozbrojené sily na oslavách Dňa republiky. Pred 65 rokmi v krajine vstúpila do platnosti nová ústava, na základe ktorej vznikla Indická republika. (AP Photo /Manish Swarup)

Čína (SITA).jpg

8. Číňan Čen Kecai (na fotografii vpravo) vyhral súťaž, ktorá rozhodne nie je pre padavky. Ponorený v ľadovom kúpeli a s ľadom v ústach vydržal 64 minút. (AP Photo)

Ohio (SITA).jpg

9. Oheň sa zahryzol do luxusnej rezidencie v Ohiu. Majitelia, rodina Deckerovcov, chcú od poisťovacej spoločnosti 60 miliónov dolárov. (AP Photo/The Cincinnati Enquirer, Joseph Fuqua II)

Venezuela_Expo_Tattoo-868489486a7d4dd2927bbe7473cff9e9.JPEG

10. "Vampire lady", mexická účastníčka medzinárodnej výstavy tetovania vo venezuelskom Caracase. (AP Photo/Ariana Cubillos)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok