Bakoš mal nehodu, takmer nestihol podpis kontraktu v Liberci

SITA TA3
19.1.2015 16:51

Slovenský futbalista Marek Bakoš takmer nestihol podpis kontraktu v novom pôsobisku. Cestou do Liberca mal menšiu autonehodu. "Jedna pani mi nacúvala do auta. Verím, že sa to v poriadku vyrieši a budem sa môcť sústrediť len na prípravu," povedal podľa iDnes.cz 31-ročný Slovák.

Bakoš mal nehodu, takmer nestihol podpis kontraktu v Liberci
TASR

Po odchode z Viktorie Plzeň podpísal s Libercom zmluvu na jeden a pol roka. O hrotového útočníka mali záujem okrem Jablonca aj Mladá Boleslav či Slovan Bratislava. Marek Bakoš prišiel do Plzne 1. júla 2009 z MFK Ružomberok. Predtým hral aj za Šinnik Jaroslavľ, Púchov či Nitru. V tejto sezóne dostal v drese Viktorie šancu v piatich zápasoch, počas 195 minút na trávnikoch dal jeden gól.

"Snáď bude platiť: zlý začiatok, dobrý koniec. Podstatné pre mňa bude odštartovať pozitívne na ihrisku. Nemám za sebou jednoduché obdobie. Musel som zvážiť všetky alternatívy a myslím si, že som si vybral správny klub," pokračovalBakoš, ktorý bude Libercu v jarnej časti pomáhať so záchranou v Synot lige. Mužstvo spod Ještěda je po jeseni v tabuľke najvyššej českej súťaže pätnáste.

"Situáciu vnímam, ale nepripúšťam si, že by mala trvať dlhšie. Dúfam, že išlo iba o polrok, ktorý tím výsledkovo nezvládol. Nehovorím herne, pretože som tu nastúpil v drese Plzne a Liberec predviedol perfektný výkon," neskrýval optimizmus slovenský útočník.

Marek Bakoš sa vrátil aj k neúspešným rokovaniam s Jabloncom. "Písalo sa o tom viac, než to bolo aktuálne. Obe strany prezentovali svoje predstavy a nároky, bolo to korektné. To, že sme sa nedohodli, je proste život. Ďalej by som to nerozoberal," objasnil Bakoš pre iDnes.cz a dodal: "Priestor na ihrisku by som asi dostal aj inde, ale rozhodli aj rodina či okolie. Snažil som sa vybrať pre seba a svojich blízkych to najlepšie. Som rád, že som si mal z čoho vyberať. Určite by bolo horšie, keby som sedel v kabíne ´béčka´ Plzne a premýšľal na tým, že žiadne ponuky nemám."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok