Slovan získal talentovaného Zreľáka

TASR TA3
14.1.2015 13:30

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Adam Zreľák definitívne prestúpil z MFK Ružomberok do Slovana Bratislava. Vedenie úradujúceho majstra dotiahlo transfer talentovaného útočníka v stredu, keď sa s ním dohodlo na dva a pol ročnej zmluve s následnou ročnou opciou.

Ako informovala oficiálna webstránka Slovana, Zreľák sa pripojí k mužstvu na sústredení už v sobotu 17. januára. "V klube sme šťastní, že sa nám tento prestup podaril zrealizovať. Včera sme boli dohodnutí na úrovni klubov a dnes pred malou chvíľou prišlo k vzájomnej dohode medzi Slovanom a Adamom Zreľákom. Sme presvedčení, že príchodom Zreľáka do Slovana vzrastie naša útočná sila. Veríme, že naši fanúšikovia vnímajú výrazné omladenie nášho kádra s perspektívou do budúcnosti," povedal pre skslovan.com generálny riaditeľ "belasých" Dušan Tittel.

Zreľák, ktorý dokáže hrať v útoku i na poste ofenzívneho stredopoliara, si urobil dobré meno svojimi výkonmi v najvyššej domácej súťaži ako i v mládežníckych reprezentáciách. Medzi pamätné momenty jeho kariéry patrí gól v drese slovenskej reprezentácie do 21 rokov proti Holandsku, ktorý znamenal postup tímu do baráže.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok