Godla nastúpi v bránke Slovana v domácom dueli proti HK Soči

TASR SITA
8.1.2015 22:00

Brankár Denis Godla si vypýtal miesto v zostave hokejového Slovana Bratislava v KHL. Slovenský reprezentant, ktorého po zisku bronzu vyhlásili za najužitočnejšieho hráča šampionátu (MVP), nastúpi v bránke "belasých" už v najbližšom domácom dueli Slovana proti HK Soči (15. januára). Informovalo o tom štvrtkové športové spravodajstvo RTVS.

Godla nastúpi v bránke Slovana v domácom dueli proti HK Soči
SITA/AP

"Už nič viac Denis Godla pre to, aby si vypýtal nomináciu na zápas, nemohol urobiť ako získať MVP na MS hráčov do 20 rokov. Urobil maximum a určite sa ukáže v najbližšom zápase doma," uviedol pre RTVS generálny manažér Slovana Maroš Krajči.

Záujem klubov NHL

Agent devätnásťročného najlepšieho gólmana i najužitočnejšieho hráča šampionátu Marcel Sakáč mladší už dostal od záujemcov viacero ponúk na prestup hráča Slovana Bratislava. Godla má s účastníkom KHL zmluvu do roku 2016.

"Za posledné dni nás kontaktovalo až 15 skautov z tímov NHL. Naposledy som mal dokonca hodinový telefonát o Denisovi. Nebudem prezrádzať, o aké kluby ide. Poviem len toľko, že Denis bude v lete určite draftovaný nejakým klubom zo zámoria a isto bude vysoko, možno aj v druhom kole," uviedol pre Nový Čas Sakáč, ktorý spolupracuje s agentúrou CAA sports Creative Artists. "Zastupujú také hviezdy ako Crosby, Malkin, Tavares, Patrick Kane či bratov Sedinovcov."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok