Bono sa pre zranenie obáva o svoju muzikantskú kariéru

TASR
2.1.2015 13:21

Írsky spevák a hudobník Bono uviedol, že vzhľadom na zranenia, ktoré utrpel pri nehode na bicykli v New Yorku, už možno nikdy nebude znova hrať na gitare.

Bono sa pre zranenie obáva o svoju muzikantskú kariéru
SITA/AP

Frontman rockovej skupiny U2 skončil po novembrovej nehode v newyorskom Centrálnom parku s početnými zraneniami, ktoré si vyžiadali niekoľko hodín operácií. Okrem iného si zlomil na viacerých miestach hornú končatinu a fraktúru ľavej očnej jamky, lopatky a ľavého lakťa. Podľa správ sa vo vysokej rýchlosti pokúšal vyhnúť inému cyklistovi.

Bono (54) v príspevku na webovej stránke svojej skupiny napísal, že zotavovanie zo zranení je komplikovanejšie, než predpokladal. "Keď to píšem, nie je jasné, či ešte niekedy budem znova hrať na gitare," citovala ho dnes agentúra AP.

Spevák so žartom dodal, že jeho spoluhráči z kapely mu "pripomenuli, že od toho nezávisia ani oni, ani západná civilizácia".


Podľa vlastných slov sa tiež bude musieť "pevne sústrediť", aby bol pripravený na plánované turné U2 v tomto roku - dosiaľ sa totiž nemôže veľmi hýbať. "Zrušil som všetky vystúpenia na verejnosti a rozhodol som sa, že táto správa je všetkou komunikáciou, ktorú zvládam v prvom polroku 2015," vyhlásil.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok