V bránke Slovana proti Petrohradu premiérovo LeNeveu

TASR
26.12.2014 13:45

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia v piatkovom domácom zápase KHL proti SKA Petrohrad v bránke s Kanaďanom Davidom LeNeveum, ktorý tak absolvuje premiéru v drese "belasých". Na striedačke bude pripravený Jaroslav Janus.

V bránke Slovana proti Petrohradu premiérovo LeNeveu
TASR

Zverenci trénera Petriho Matikainena privítajú v druhý sviatok vianočný o 19:00 jedného z top favoritov celej súťaže, ktorý nastrieľal v základnej časti najviac gólov spomedzi všetkých tímov - 151. Oproti štedrovečernému duelu s Neftechimikom Nižnekamsk (4:6) nastala v defenzíve Slovana iba jedna zmena, keď si Martin Štajnoch vymenil miesto s Tomášom Starostom v druhej, respektíve tretej obrannej dvojici. Vo štvrtom útoku bude hrať na krídle s Tomášom Surovým a Petrom Ölveckým Andrej Kudrna, Andrejovi Šťastnému zostalo iba miesto trinásteho útočníka.

Predpokladaná zostava Slovana v zápase s Petrohradom: LeNeveu (Janus) - Luža, Sersen, Štajnoch, Barker, Starosta, Kozák - Netík, Tičar, Jeglič - Nagy, Nedorost, Bartovič - Hudáček, Murley, Vondrka - Kudrna, Surový, Ölvecký - Šťastný

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok