PR správa

Michal David roztancoval Bratislavu najväčšími hitmi!

PR
23.12.2014 11:26

Populárny český spevák zavítal na Slovensko pred posledným adventným víkendom a zaželal Slovákom nádherné Vianoce.

Michal David roztancoval Bratislavu najväčšími hitmi!
PR

Spevák v bratislavskej Hant Aréne zakončil svoje predvianočné Tour, ktoré odštartoval začiatkom decembra v Žiline a následne pokračoval vo východoslovenských Košiciach.

Bratislavská športová hala praskala vo švíkoch a priaznivci sa dočkali najznámejších piesní z dielne českého speváka. Zazneli nestarnúce hity Non stop, Děti ráje, či Diskopříběh, ktoré publikum okamžite postavili zo sedadiel. David však nevynechal ani svoje povestné Love songy a spolu s fanúšikmi zaspieval aj Je to blízko, Každý mi tě lásko závidí, ale aj Nenapovídej a mnoho ďalších. Okrem známych piesní David na tohtoročných koncertoch predstavil aj dve novšie piesne zo svojho repertoáru. Slovenskému publiku zaspieval Čas vítězství a Tajfún, ktoré sú zo spevákovho posledného albumu.

Tak ako v predchádzajúce večery, keď Michal David na koncertoch vystúpil pred publikum, aj v Bratislave sa fanúšikovia okamžite chytili a odviazali. Celý koncert odtancovali a odspievali spolu s českým spevákom. Dobrú atmosféru si užíval aj samotný David: "Veľmi rád koncertujem na Slovensku, pretože slovenskí diváci sa dokážu tak viacej "rozjet", sú akoby vrelší a vedia sa okamžite baviť," prezradil spevák na adresu slovenských fanúšikov.

Český spevák si priazeň slovenských fanúšikov nesmierne váži a aj preto v tento predvianočný čas zaželal Slovákom: " Prajem šťastné a veselé. :) Nech si ľudia užijú sviatky v pokoji a pohode. Prajem tiež krásny rok 2015. Aby ľudia mali viac času na tie pekné veci, na priateľov a nech ľudia toľko nepracujú. Spomeňme si na tie časy, keď sme sa spolu viac stretávali a trávili viac času s priateľmi, nech sa skúsia vrátiť do tých starých koľají."

 

IMG_0933.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok