John-Laffnie De Jager novým trénerom Hantuchovej

SITA
16.12.2014 13:02

Juhoafričan John-Laffnie De Jager sa stal novým trénerom slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej.

John-Laffnie De Jager novým trénerom Hantuchovej
SITA

Informáciu priniesol web Netwerk, odkaz na článok sa objavil aj na twitterovom konte samotného kapitána daviscupovej reprezentácie JAR, kouča Springfield Lasers v zámorskej profesionálnej lige klubov WTT aj UAE Royals v nedávnej ázijskej medzisezónnej podobne koncipovanej súťaži miešaných nadnárodných tímov IPTL.

Štyridsaťjedenročný rodák z Johannesburgu De Jager je niekdajším 11. mužom svetového rebríčka vo štvorhre, v ktorej nazbieral v rokoch 1992 - 2000 sedem titulov na hlavnom profesionálnom okruhu. Zahral si tri grandslamové semifinále v debli, v mixe bol na Majors vo finále Roland Garros 1995 a Australian Open 1997.

Hantuchová sa v novembri pred svojimi vystúpeniami v spomenutej IPTL pripravovala v Pekingu pod vedením Argentínčana Carlosa Rodrígueza. Niekdajší tréner Belgičanky Justine Heninovej a Číňanky Na Li však už vtedy pre web La Province skonštatoval, že nemôže so Slovenkou cestovať vzhľadom na svoju agendu v Číne.

Tridsaťjedenročná popradská rodáčka Hantuchová od marca do prázdnin spolupracovala so Švédom Petrom Lundgrenom, skončili po Wimbledone. Predtým ju viedol Španiel Ricardo Sánchez.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok