Hamšík zažíva v Neapole ťažké časy: Piskot a urážka manželky

TASR
8.12.2014 12:07

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík momentálne prežíva v Neapole ťažké obdobie. Pri striedaní v nedeľňajšom ligovom zápase proti Empoli (2:2) fanúšikovia kapitána SSC vypískali, jeden z "tifosi" na čestnej tribúne údajne dokonca urazil jeho manželku Martinu Fraňovú.

Hamšík zažíva v Neapole ťažké časy: Piskot a urážka manželky
SITA

Talianske médiá špekulujú, že pôsobenie Hamšíka pod Vezuvom sa chýli ku koncu. Tréner Rafael Benitez však o jeho odchode nechce ani len počuť. "Marek je hráčom, ktorý na trávniku odvádza obrovské penzum práce. Je ho na ihrisku vždy vidieť, snaží sa pomáhať svojim spoluhráčom. Proti Empoli mal dve-tri dobré strely, no ani jedna žiaľ neskončila v sieti. Bolo treba niečo zmeniť, preto som ho v druhom polčase striedal," povedal Benitez pre server Ultime Calcio Napoli.

Talianske denníky poukazujú na to, že španielsky kouč Hamšíka v tejto sezóne Serie A už desaťkrát striedal. Strelecky ho zatienil Holanďan Jonathan de Guzman, v 11 súťažných zápasoch strelil šesť gólov a v Európskej lige proti švajčiarskemu Young Boys Bern sa zaskvel hetrikom.

Hamšík, ktorý za čias pôsobenia trénera Waltera Mazzarriho tvoril úderný trojzáprah s Edinsonom Cavanim a Ezequielom Lavezzim, zatiaľ zaznamenal štyri góly.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok