PR správa

Apartmány Hrabovo - darček, ktorý ocení celá firma

PR
20.11.2014 13:07

Rozmýšľate nad dobrou investíciou, ktorú môžete ešte pred ukončením tohtoročného daňového obdobia zaradiť do majetku firmy? Začali ste uvažovať nad motivujúcim vianočným darčekom pre svojich zamestnancov? Namiesto toho, aby ste hľadali dve riešenia, stačí vám jedno – rekreačné Apartmány Hrabovo.

Apartmány Hrabovo - darček, ktorý ocení celá firma
PR

Financujte kúpu svojho apartmánu efektívne, štýlom 5+5+5

Rekreačný komplex Apartmány Hrabovo vás očarí nielen svojou charakteristickou architektúrou a okolím hodným ocenenia, ale aj komplexným financovaním kúpy apartmánu prostredníctvom modelu 5+5+5.  Ako to celé vyzerá v praxi? Pri podpise kúpnej zmluvy zaplatíte 1/5 kúpnej ceny. Zostatkovú kúpnu cenu prefinancujete prostredníctvom úveru pri 5% úroku so splatnosťou maximálne na 5 rokov. Vďaka flexibilnej úverovej zmluve môžete kedykoľvek požiadať o predčasné splatenie dlžnej sumy, ktoré je bezplatné. Zápis do katastra nehnuteľností, ako aj poplatky súvisiace s týmto procesom riešiť nemusíte. Zostane vám tak viac času na svoje podnikanie. Nadobudnutý apartmán si ako zaradený majetok viete odpisovať, vďaka čomu výhodne znížite svoj daňový základ.  Navyše ak ste platcom DPH, môžete požiadať o vrátenie DPH a mať tak okamžite k dispozícii voľné finančné prostriedky, ktoré pokryjú vaše splátky na niekoľko mesiacov.

Váš nový apartmán si naozaj užijete

Vychutnnávajte si výhľad na jazero či bezprostrednú blízkosť očarujúcich lesov priamo pod oknom a k tomu toľko možností poskytujúcich zábavu, relax alebo oddych. Ak chcete odmeniť alebo motivovať svojich zamestnancov, sú Apartmány Hrabovo najlepšou voľbou. Najproduktívnejší zamestnanec je predsa oddýchnutý zamestnanec a kde inde sa môže zregenerovať lepšie, než na slovenských horách, v samom srdci Liptova. Ešte stále je v predaji niekoľko apartmánov o výmere od 43 m² do 83 m². V prípade ich kúpy si môžete nielen pohodlne užívať, ale aj zhodnocovať investované prostriedky. Súčasťou služieb je totiž aj komplexná správa nehnuteľností, pričom máte k dispozícii možnosť ďalšieho prenájmu svojho apartmánu prostredníctvom recepcie. Apartmány Hrabovo sú po kúpe ihneď dostupné a využiteľné pre vaše potreby.

Viac informácií o Apartmánoch Hrabovo sa dozviete tu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok