Látal dal v Košiciach výpoveď, šéf klubu o tom nevie

SITA TA3
19.11.2014 19:13

Český tréner futbalistov fortunaligového klubu MFK Košice Radoslav Látal dal výpoveď. Podľa informácií stredajšieho vydania českého denníka Sport došla 44-ročnému koučovi trpezlivosť, keďže vedenie Košičanov údajne dlhuje hráčom i členom realizačného tímu financie.

Látal dal v Košiciach výpoveď, šéf klubu o tom nevie
SITA

Záväzky voči kormidelníkovi vraj narástli na státisíce českých korún.

Výpoveď podpísaná Radoslavom Látalom i jeho asistentom Jiřím Nečekom mala na stole šéfa klubu ležať už niekoľko dní. Jej podpis potvrdila aj advokátka Markéta Haindlová, ktorá zastupuje oboch trénerov. Prezident košického klubu Blažej Podolák však tvrdí, že o žiadnej výpovedi nevie. Ani o zhoršenej finančnej situácii v klube. "V rámci vykonávania advokátskej činnosti môžem potvrdiť, že z informácií, ktoré mám k dispozícii, vyplýva, že klub MFK Košice má neuhradené finančné záväzky. Je pravda, že Radoslav Látal a Jiří Neček podali 28. októbra v klube MFK Košice výpoveď," uviedla pre Sport Haindlová. "Neviem on žiadnej výpovedi ani o nelichotivej finančnej situácii v našom klube," reagoval pre Sport Podolák. Ten v rozhovore s fanúšikmi, ktorý klub zverejnil na svojom webe, čelil mnohým otázkam týkajúcich sa finančnej situácie a hľadaniu nového sponzora.

Úradujúci víťaz národného pohára Slovnaft Cupu MFK Košice je v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže na deviatom mieste s 19-bodovým ziskom (bilancia: 5-4-8, skóre: 21:27).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok