PR správa

V skladoch vyhrávajú technológie

PR
19.11.2014 14:52

Ešte pred pár rokmi bolo rozhodujúce, kde je sklad postavený, alebo aký je veľký. To sa dnes mení a najlepšie firmy sa už skôr odlišujú tým, ako majú sklad zariadený. Technológie totiž posúvajú logistiku na úplne novú úroveň.

V skladoch vyhrávajú technológie
PR

Brzdí sa samo

Keď pred sebou vysokozdvižné vozíky Jungheinrich zistia prekážku, samy brzdia. Stabilizačné systémy v týchto manipulačných zariadeniach zasa minimalizujú riziko prevrátenia nielen samotného stroja, ale aj nákladu. A nové elektrické pohony znižujú spotrebu vozíkov, hluk v skladoch i emisie skleníkových plynov. To šetrí čas aj peniaze firmám, ktoré sa zaoberajú logistikou, alebo klientom, čo si sami obsluhujú sklady.

Automatický skladník

Nemecká spoločnosť Jungheinrich však ide ešte ďalej. Svoje šesťdesiatročné skúsenosti ponúka svojim klientom aj pri výbere alebo výstavbe skladu. Môže im poradiť nielen to, aká technika je pre nich ideálna, ale aj navrhnúť usporiadanie regálov alebo dodať automatické zakladače. Tie umožňujú skladovať tovar vo väčších výškach, čím sa šetrí skladová plocha, znižuje sa chybovosť a zároveň sa zvyšuje produktivita práce.

Riešenie pre všetkých

Rovnako - ako má byť v sklade všetko jednoducho dostupné, je filozofiou spoločnosti Jungheinrich zabezpečiť svojim klientom aj jednoducho dostupné produkty, ktoré im ponúka. Preto okrem klasického operatívneho lízingu, kde sa dodávateľ stará o kompletný servis vrátane opráv a dodávky náhradných zariadení, v prípade dlhodobejšieho výpadku ponúka svojim klientom aj spätné odkúpenie techniky. To jednak rozšírilo dostupnosť kvalitných nemeckých manipulačných strojov aj pre zákazníkov s nižšou kúpyschopnosťou, a zároveň umožňuje veľkým zákazníkom efektívne obnovovať svoj vozový park.

 

obrazok2.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok