Prešov: Hagyari sa poďakoval za roky priazne, Turčanová oslavuje úspech

TASR
15.11.2014 23:12

Doterajší primátor mesta Prešov Pavel Hagyari tesne pred desiatou večer vo svojom volebnom štábe poďakoval za osem rokov na čele mesta. Jeho protikandidátka za pravicovú koalíciu KDH, SDKÚ-DS, Most-Híd, OĽaNO, NOVA, OKS s podporou strany Sieť Andrea Turčanová v tom čase oslavovala neoficiálne víťazstvo.

Prešov: Hagyari sa poďakoval za roky priazne, Turčanová oslavuje úspech
SITA

„Dnes zvíťazili hodnoty nad robením šou. Myslím si, že síce najlacnejšia ale najefektívnejšia kampaň rozhodla, teda to, že sme chodili od dverí k dverám, s ľuďmi sme komunikovali, vysvetľovali a pýtali sa na ich problémy,“ povedala Andrea Turčanová.

Jej prvým krokom vo vedení mesta bude sa oboznámiť s jeho fungovaním a prejsť si všetky zmluvy. O personálnych zmenách zatiaľ neuvažovala, ale vymeniť bude chcieť minimálne najužší tím ľudí.

„Bolo mi cťou stáť na čele mesta osem rokov. Som rád, že som viedol toto mesto počas jeho najlepších ôsmich rokov. Politika má svoje emócie a zrejme to rozhodlo. Rozhodla negatívna kampaň voči mojej osobe a nie moje výsledky. Prajem Prešovu veľa šťastia,“ uviedol pre Pavel Hagyari.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok