V Skopje na tréningu všetci hráči, Škrtel v kukle a čiapke

TA3 TASR
14.11.2014 22:12

Oficiálny predzápasový tréning slovenskej futbalovej reprezentácie v Skopje pred sobotňajším zápasom C-skupiny kvalifikácie EURO 2016 v Macedónsku absolvovali všetci hráči. Kapitán a obranca FC Liverpool Martin Škrtel vybehol na trávnik moderného 33-tisícového štadióna Filipa II. Macedónskeho v čiernej kukle a čiapke, aby sa mu nezhoršil zdravotný stav a bol pripravený v sobotu nastúpiť.

Škrtel už v Liverpoole trénoval a hrával so zdravotnými problémami a na zraz prišiel v zlom stave. Tréner Slovenska Ján Kozák ale verí, že na súboj bude fit.

"Musím povedať, že prišiel v katastrofálnom stave. Lekári mali veľa práce. Ale z vlastnej iniciatívy chcel trénovať vo štvrtok a dnes opäť. Je to tvrdý chlap a verím, že nastúpi," povedal o čosi viac ako 24 hodín pred duelom Kozák. Aj sám hráč pred odletom do dejiska štvrtého zápasu boja o finálový turnaj vo Francúzsku vyjadril túžbu hrať: "Budeme sa s doktormi ešte baviť, ale to, že by som nehral, si nepripúšťam."

Po zápase v Macedónsku uzavrie slovenská reprezentácia kalendárny rok v Žiline v prípravnom súboji s Fínskom, ktorý je na programe v utorok 18. novembra o 17.00 h. Slováci sú po troch kolách kvalifikácie EURO 2016 lídrami C-skupiny s plným počtom 9 bodov, Macedónsko ich získalo tri.

Slovákov by do Skopje malo prísť podporiť okolo 800 fanúšikov, ktorí by mali takmer úplne zaplniť im vyhradený sektor.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok